Velkommen til Vojens Gymnastik- og Idrætsforening
 
Vi vil gerne byde dig/jer velkommen, som medlem i
 
Vojens Gymnastik- og Idrætsforening sæson 2022 – 2023. 
Web adresse: www.vojensgymnastik.dk 
Vejledning i tilmelding på hold
 
1. Har man oprette en profil kan man logge på med sit brugernavn og adgangskode, og melde sig på det hold man ønsker at gå på. Hvis man har glemt dit brugernavn og/eller adgangskode, kan man på hjemmesiden under loginboksen klikke på "Glemt password" man bliver bedt om at indtaste den e-mail adresse der blev angivet ved oprettes af profilen og klik på "send", man modtager så en mail med sine brugeroplysninger.
 
2. Har man ikke oprettet en profil, skal man på hjemmesiden klikke på opret profil og følge vejledningen. Alle felter med rød stjerne skal udfyldes, og det er vigtigt at det er den person der skal gå på holdet der oprettes. Når man har klikket på Opret profil vil man blive logget ind og kan tilmelde sig holdet man ønsker at gå på, dette gøres ved at klikke på holdtilmelding og vælge holdnavn, hvorefter man kommer til betalingssiden, hvor man kan betale med Dankort, MobilePay, MasterCard mm.
 
Har man ikke mulighed for at betale med de overnævnte muligheder, kan man indbetale eller overføre pengene til vores konto i Danske Bank Reg. Nr. 1551 kontonr. 7240026060, HUSK fornavn, efternavn og holdnummer, og husk at tekstfeltet til beløbsmodtageren kun kan indeholde 20 tegn, (der kan skrives flere, men det bliver kortet ned til 20 tegn), man skal stadig oprette en profil hvis man ikke allerede har en, og når vi har registreret betalingen, vil vi tilmelde til holdet.
 

3. Har man ikke adgang til en computer til at oprette en profil, kan man aflevere oplysningerne og penge til lederen af holdet og vi kan oprette en profil, vi skal bruge følgende oplysninger navn, adresse, telefonnummer (fastnet og mobil hvis muligt), fødselsdag, køn og evt. e-mail, dette er kun hvis man ikke har anden mulighed.

 
4. Hvis man skifter telefonnummer, email eller adresse er det vigtigt, at vi får det at vide, da det er vores kommunikationsvej ved evt. aflysning eller anden vigtig information.
 
Er der spørgsmål vedrørende tilmelding, er man velkommen til at kontakte bestyrelsen.
 
Kontaktoplysninger findes på hjemmesiden: www.vojensgymnastik.dk
 
Venlig hilsen

 
Vojens Gymnastik- og idrætsforening