Klubmodul henter siden
Volley
Kids Volley 0.-5. Kl. piger og drenge | 22
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info
Læs mere

Kidsvolley er for 0.-5. Kl. og spilles i forskellige Levels, hvor alle kan være med. Man lærer volleyball helt fra bunden, hvor i de første Levels lærer man at kaste og gribe bolden, som efterfølgende er med til at lære de forskellige slag. Efterhånden som man lærer spillet, rykker man op i Levels og til sidst har man lært det færdige spil. Kidsvolley spilles på badmintonbaner med 4 spillere på banen af gangen. Træningen justeres efter hvert enkelt niveau, som gør at spilleren får succes, lige der hvor de er i udvikling.

Kidsspillere vil i løbet af sæsonen tage teknikmærker, hvor de gennemgår forskellige teknikker de har lært, og som passer til det Level de spiller på. Et bestået Level kåres ved afslutningsarrangementet. Her overrækkes teknikbogen, og andre overraskelser.

i løbet af sæsonen, deltager vi til stævner rundt i landet. Her er vi, afhængige af forældrenes hjælp i form af kørsel og som holdlederne. Som holdledere får I udleveret en mappe som klæder jer på til opgaven.

Vi vil gerne have at man melder afbud til træneren, hvis man er forhindret pga sygdom eller lignede, eller man ikke kan deltage til stævner. Alle Kids spillere er automatisk meldt til alle stævner, så HUSK at melde afbud, så hurtigt som muligt eller senest 14 dage før stævnet, til træneren.

Startdato
11.09.2023
Slutdato
31.03.2024
Tid/Sted
Mandag 17:30-18:30 Vojens Hallerne, Hal 2 Mandag 17:30-18:30 Vojens Hallerne, Hal 2
Pris
650,00 kr.